Waarom beveiliging

Waarom kiezen voor MKB Cloudpartner

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe veilig uw bedrijfsdata eigenlijk is? Weet u zeker dat hackers of andere ongenode gasten geen toegang hebben tot uw IT-omgeving, vol met persoonlijke gegevens, essentiële bestanden en andere gevoelige bedrijfsinformatie? Er is een manier om daar achter te komen; een grondig beveiligingsonderzoek door MKB Cloudpartner ®. Onze missie is het op een slimme en innovatieve manier detecteren, rapporteren en analyseren van mogelijke beveiligingslekken, kwetsbaarheden of configuratiefouten.

Verder zijn veel bedrijven genoodzaakt over te gaan tot een ISO, ISAE, SOC normering of misschien een TPM-verklaring. Dit zijn trajecten waar vaak erg tegenop wordt gezien; maar het is wel een goede mogelijkheid om aan uw klanten en relaties laten zien dat u continu werkt aan kwaliteit, verantwoordelijkheden, verbetering van processen, producten, diensten en mensen.

Met MKB Cloudpartner heeft u de partner gevonden met jarenlange ervaring in het opzetten van verschillende ISO, ISAE of SOC omgevingen; geschikt voor alle organisaties, groot of klein en in alle markt segmenten, commercieel, overheden, non-profit organisaties etc.

Vraag: In 2018 komt de Privacy verordening eraan. Eén van de plichten daaruit is het aanstellen van een Data Protection Officer ofwel een functionaris gegevensbescherming. Maar welke bedrijven moeten dit nu verplicht doen?

Antwoord: De functionaris voor de gegevensbescherming oftewel de Data Protection Officer (DPO) is een onafhankelijk en deskundig persoon binnen de organisatie van de verwerker met als taak informeren en adviseren over de omgang met persoonsgegevens. De functionaris mag een werknemer zijn of een extern ingehuurde kracht. Het idee is dat je zo meer nadruk op toezicht en naleving van de Privacy verordening kunt leggen.

Waarom kiezen voor MKB Cloudpartner | Breda | Zevenbergen

Voor meer informatie neem contact op met MKB Cloudpartner. Ga verder naar contact