VOIP Telefonie

Waarom Voip Telefonie van MKB Cloudpartner

Algemeen | VOIP Telefonie

MKB Coudpartner VOIP Telefonie heeft samen met haar VOIP Partner specifiek iets ontwikkeld om aanwezige problematieken van bestaande hosted telefonie omgevingen op te lossen. Zodoende is het platform volledig van scratch af aan ontwikkeld door een groot in-house team van zeer gemotiveerde en getalenteerde ICT architecten die gebruik maken van de laatste technieken op het gebied van hosted communicatie. MKB Cloudpartner beschikt tevens over een geheel geïntegreerde mobiele oplossing (VAMO), waarbij een SIM kaart zich als een SIP account registreert op ons netwerk. Hierdoor wordt een mobiele telefoon onderdeel van de telefooncentrale van het bedrijf en kan het gebruik maken van alle specifieke PBX functionaliteiten die binnen het MKB Cloudpartner platform aanwezig zijn.

Prijs | VOIP Telefonie

Al vanaf 15 euro per maand onbeperkt bellen naar vast en mobiel met MKB Cloudpartner VOIP Telefonie

User Experience

De interface is ontwikkeld die verschillende level’s multi tenant aan te roepen is. Zo beschikken wij over een eigen Company en zelfs User GUI (user interface) waardoor gebruikers op elke tenant zeer intuitief  PBX functionaliteiten kunnen bedienen. Het een en ander is zo ontwikkeld dat elke gebruiker, zonder daarvoor een cursus gedaan te hebben, zeer eenvoudig de call flows kan beheren en naar wens aan kan passen door middel van bijvoorbeeld “Drag & Drop” en “touch” mogelijkheden. Daarnaast ondersteunen wij elk gewenst device met elk gewenst operating system (smartphones, Desktop’s, tablets etc.). Bij onze concurrenten zal elke gebruiker een stevige cursus moeten krijgen om van de call flows goed gebruik te kunnen maken. 

Smart Backend

Onze partner beschikt over haar eigen datacenters in NL en haar eigen netwerk. Doordat we tevens gebruik maken van een geheel nieuwe manier van data distributie (distributed over meerdere datacenters tegelijkertijd) hebben we veel minder apparatuur nodig dan in de vorige generatie (fail-over) hosted platformen. Tevens is alles geo-redundant opgezet, mede hierdoor is de continuïteit veel beter gewaarborgd.

Veiligheid

Bij de ontwikkeling is heel goed rekening gehouden met de componenten: veiligheid, fraudedetectie en eliminatie. We beschikken over meerdere intelligente fraudedetectie systemen en tevens over instelbare harde limieten en “destination whitelists” om de kans op fraude tot een minimum te beperken.

Ons veiligheidssystemen hebben in een aantal live en test situaties, al meerdere malen tijdig ingegrepen terwijl andere systemen gewoon doorgingen met het verlenen van credits voor frauduleuze gesprekken. Vooral de aankomende jaren zal hier veel om te doen zijn en zullen er vele honderden miljoenen euro’s buitgemaakt worden. Doordat wij zelf platform provider zijn, zijn wij in staat om bij problemen direct actie te ondernemen en ons security team in te schakelen.

Wilt u al vanaf 15 euro per maand onbeperkt bellen? Vraag dan een offerte aan bij MKB Cloudpartner

VOIP Telefonie - MKB Cloudpartner

Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws