Private Cloud

Wat is een Private Cloud?

Wilt u werken in de cloud, maar zelf de controle houden over de beveiliging, updates en onderhoud en data? Dan is de private cloud een goede oplossing voor u en uw onderneming. Met een private cloud richten we een schaalbare, redundante en sterk beveiligde cloud omgeving specifiek in voor uw organisatie. Zo heeft u de voordelen van een schaalbare omgeving, welke niet gedeeld wordt met andere organisaties.

Hoewel een cloud omgeving al een goed beveiligde en afgeschermde oplossing is, kan het zijn dat uw organisatie hoge eisen stelt aan de beschikbaarheid van gegevens op de cloud omgeving die hierop is ingericht. Uw private cloud wordt op maat ingericht voor uw organisatie, zodat u ook de fysieke omgeving enkel deelt met uw medewerkers.

Uw organisatie in de cloud

Bij het werken in ‘de cloud’ creëert u een online werkplek. De cloud is een online werkomgeving waar u op kunt inloggen. Zo kunt u op iedere willekeurige locatie aan de slag als u de beschikking heeft over een laptop, computer of tablet. U kunt thuis, op vakantie of in de plaatselijke koffiebar inloggen op uw desktop en aan de slag met al uw bestanden, programma’s, applicaties en data.

Het nieuwe werken biedt flexibiliteit en extra zekerheid. Wanneer uw laptop of computer het begeeft, gaan uw bestanden en programma’s niet verloren. Deze kunt u vanaf uw vervangende of nieuwe apparaat weer op dezelfde manier openen en terugvinden als hoe u dat voorheen deed. Handig!

Private Cloud | MKB Cloudpartner | Breda | Zevenbergen

Neem contact op voor meer informatie over de Private Cloud