Over ons

Over ons – MKB Cloudpartner

MKB Cloudpartner ® is een professionele speler in de IT (Security), met jarenlange ervaring op het gebied van Clouddiensten, webdevelopment, VoIP, cybercrime, security audits en netwerkbeveiliging. Verder zijn wij experts op het gebied van gebied van Data Protection, Security, Privacy, en Informatisering. Vanuit die specialisaties adviseren wij bedrijven over de kwaliteit van hun ICT. 

MKB Cloudpartner ® speelt in op de toenemende behoefte van bedrijven van groot tot klein om de beveiliging van hun bedrijfsnetwerk te laten onderzoeken. Wij zijn actief in verschillende sectoren zoals de publieke sector, non-profit organisaties, financiële dienstverlening, zorgsector en industrie.  

Als security specialist weet MKB Cloudpartner als geen ander hoe belangrijk het is om security op het hoogste niveau te houden. Door de complexiteit, snelle ontwikkelingen op security gebied en het aantal, snel van aard veranderende bedreigingen; nemen de risico’s alleen maar toe. 

Virtualisatie, mobility, cloud, datacenter, diensten, outsourcing, consolidatie, centralisatie van IT solutions, authenticatie voor cloud applicaties. Zo maar enkele zaken waar uw dagelijks mee in aanraking komt. 

Deze processen stellen vaak nieuwe eisen aan de inrichting van netwerk- en security infrastructuur. 

Onze professionele IT-auditors, projectleiders en consultants kunnen zich snel in uw bedrijfsprocessen inleven en kunnen u daardoor in een kort tijdsbestek deskundig bijstaan. Daarmee biedt MKB Cloudpartner de instrumenten voor het optimaliseren van de beveiliging en prestaties van uw organisatie.  

De rode draad van het verhaal is dat wij u helpen een nieuw, beter beveiligingsbeleid te ontwikkelen dat de organisatie steunt in de bescherming van haar kostbaarste bezit, zoals confidentiële persoonsgegevens of intellectueel eigendom.

Martijn
Hans
Tom
Redmar
Mitchell
Kristie
Niel
Astrid
Martijn

Volg ons op Facebook voor meer informatie